Honkala sijaitsee Näsinmäellä Porvoon hautausmaan vastapäätä. Talo rakennettiin vuonna 1912 ja se on toiminut kahvilana ja ravintolana sen jälkeen. Paitsi että ravintolarakennus on hyvin pidetty ja on osa Porvoon historiasta se sijaitsee myös erinomaisella paikalla! Ravintolasta on kaunis näköala missä näkyy Porvoon idyllinen vanha kaupunki kokonaisuudessaan. Voit katsella Porvoon tuomiokirkkoa joka nousee kuuluisien kalastusalueiden yläpuolelle ja ihalla vanhankaupungin kaunista arkkitehtuuria.

Honkalassa voit järjestää syntymäpäivä-, kaste-, suku- tai ylioppilasjuhlia tai vaikkapa häitä! Meillä sopii myös järjestää muistotilaisuuksia ottaen huomioon kauniin sijainnin. Rakennuksen alakerta on saatavilla tapahtumiesi varten, jossa on 60 istumapaikkaa. Rakennus on käytettävissä myös pyörätuoleilla oleville, mutta valitettavasti WC-tiloihin niillä ei pääse.

Yritykset ja yksityishenkilöt ovat tervetulleita varamaan meidän tilojamme kokouksia varten.

Rakennuksen vieressä on tilava parkkipaikka. Joten sinun ei tarvitse etsiä pysäköintitilaa eikä seurata aikaa asettaaksesi lisää kolikoita pysäköintiautomaattiin!

Me Honkalassa tarjoamme miellyttvän ja kauniin ympäristön herkullisilla ruoilla edulliseen hintaan. Saat palvelua suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Huomaa että tarjoamme myös catering-palvelua jos haluat mieluummin järjestää tapahtumia kotona tai muussa sopivassa paikassa!

Teemme yhteistyötä myös My/ Mirellen kanssa, sieltä voitte tilata esimerkiksi risteilyjä. Lisätietoja löytyy osoitteesta www.mirelle.fi

Ota esimerkiksi retki Porvooseen, käy kauniissa vanhassakaupunissa ja tule meille lounaalle.
Huom! Vain ennakkotilattuja lounaita on saatavilla.