Furunäs är beläget uppe på Näsebacken i Borgå, mittemot gravgården. Huset byggdes år 1912 och har verkat som café och restaurang sedan dess. Förutom att restaurangbyggnaden är väl ansedd och en del av Borgås historia är den också belägen på en enastående plats! Från restaurangen ser man nämligen Borgås idylliska gamla stad i sin helhet. Man kan beskåda Borgå domkyrka som reser sig ovanför de berömda fiskebodarna och beundra Gamla stans vackra arkitektur.På Furunäs kan du fira din födelsedag, ordna ditt barns dop, konfirmation, släktträff, studentkalas eller varför inte ditt bröllop! Det är också lämpligt att ordna en minnesstund hos oss särskilt med tanke på läget.

Lokalens nedre våning står till förfogande för ditt evenemang, där finns det sittplatser för 60 personer. Själva byggnaden är tillgänglig för personer med rullstol, men vi ber er observera att våra wc-utrymmen beklagligtvis inte är det.

Företag och privatpersoner är välkomna att boka våra utrymmen för sammanträden.

Intill bygganden finns en rymlig parkeringsplats. Du behöver alltså inte leta efter parkering och absolut inte hålla reda på tiden för att lägga i flera mynt i parkeringsautomaten!

Vi på Furunäs erbjuder en trivsam och vacker miljö med läcker mat och förmånliga priser. Du får service på svenska, finska och engelska.

Observera att vi erbjuder cateringservice om du hellre vill ordna ditt evenemang hemma eller på en annan lämplig plats!

Gör en utflykt till Borgå, besök den vackra Gamla stan och kom och äta lunch hos oss.
OBS! Endast förhandsbokade luncher är tillgängliga!